Katso avoimet työpaikat

Oletko kiinnostunut sähkö- ja tietojärjestelmien suunnittelusta, sekä niihin liittyvistä konsultointitehtävistä?

Yhtyneet Insinöörit on Espoossa toimiva sähkösuunnitteluun erikoistunut toimisto, jossa yhdistyvät ammattitaito, sitoutuminen ja yrittäjävetoisuus. Meiltä saa ison ja pienen toimistot edut samassa paketissa: monipuolisen osaamisen ja riittävät resurssit −joustavasti ja hyvällä palveluasenteella.

Sähköjärjestelmien lisäksi suunnittelemme rakennusten tele-, turvallisuus-, AV- ja valaistusjärjestelmät. Erikoisalat, lisäpalvelut ja hyvä projektiosaaminen täydentävät kokonaisuuden. Kohteina ovat toimisto-, liike, asuin- ja teollisuusrakennukset sekä koulut, sairaalat ja muut julkiset rakennukset. Meillä on paljon kokemusta vaativistakin hankkeista.

Yhtyneet Insinöörit on vastuullinen ja vakavarainen yritys. Henkilökuntaamme kuuluu 27 henkeä, ja liikevaihdon määrä on yli 2 miljoonaa euroa. Omistajina on joukko avainhenkilöitä, jotka kaikki työskentelevät yrityksessä, mikä varmistaa liiketoiminnan aktiivisen kehityksen. Yhtyneet Insinöörit on perustettu vuonna 1986.

Suunnittelukohteemme vaihtelevat pienistä korjausrakennushankkeista vaativiin uudisrakennuksiin ja merkittäviin kansallisesti arvokkaisiin saneerauskohteisiin, sekä erikoisosaamista vaativiin sähköntuntemisen konsultointitehtäviin ja valaistussuunnitteluun. Käytössämme ovat nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot ja -välineet sekä viihtyisät toimistotilat. 

Katso avoimet työpaikat täältä