Tänään on Sähkön päivä!

Tänään on Sähkön päivä!

Toista kertaa Suomessa vietettävän Sähkön päivän teemana ovat tulevaisuuden energiaratkaisut ja kuluttajien kasvava rooli osana koko sähköjärjestelmää. Alan yritykset järjestävät päivän kunniaksi tapahtumia ympäri Suomen. Lisäksi sosiaalisessa mediassa voi osallistua #Sähkönpäivä-hyväntekeväisyyskampanjaan, jonka tuotot lahjoitetaan Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle -ohjelmaan.

Suomalainen sähköjärjestelmä on kansainvälisesti arvioiden edelläkävijä. Sähköä tuotetaan monipuolisesti eri energialähteistä, minkä ansiosta sähköä saa pistorasiasta toimitusvarmasti. Sähköntuotantomme on suurelta osin päästötöntä. Uusien digitaalisten palveluiden ja sähköistysratkaisuiden avulla suomalaiset voivat nyt aikaisempaa paremmin vaikuttaa sähkönkäyttöönsä ja sen ajoitukseen.

Kodin sähköistyksellä elämänlaatua

Sähköistysala on keihäänkärki, kun luodaan tulevaisuutta ja hyvinvointia. Energiatehokkuutta parantavat teknologiat kasvattavat edelleen sähkön merkitystä energiamuotona ja monipuolinen sähkön käyttö tuottaa lukemattomia hyötyjä ihmiselle ja ympäristölle.

Kodin ja vapaa-ajan asuntojen sähköistyksen tason nostaminen voi parantaa toimivuutta ja elämänlaatua ratkaisevasti. Arjesta tulee nykyistäkin turvallisempaa ja mukavampaa eikä ikääntymistäkään tarvitse pelätä. Kodin sähköistyksen ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen tarjoavat apua alan ammattilaiset, joihin kuuluvat niin ratkaisujen ja tarvikkeiden toimittajat kuin niitä asentavat ammattilaisetkin, sähköurakoitsijat.

Yhtyneet Insinöörit Oy on sähkösuunnittelussaan painottanut jo vuosien ajan turvallisuutta, energiatehokkuutta ja pyrkinyt löytämään yhdessä asiakkaan kanssa parhaimman mahdollisen ratkaisun yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen. Laadukkailla valaistusratkaisuilla pystytään merkittävästi vaikuttamaan tilan miellyttävyyteen ja kunnioittamaan kohteen arvoa. Teknisesti laadukas valaistus on lisäksi kestävä ja energiatehokas. Ketterä toimintakulttuuri ja saman katon alta löytyvä laaja-alainen osaaminen takaa asiakkaalle ammattidaidon, joustavan palvelun ja osaamisen eri järjestelmien funktionaalisesti ja visuaalisesti toimivaan yhteensovitukseen.

Lisää hyvinvointia sähköisillä kuvilla!

Sähkön päivänä ja koko viikon 4 ajan voi nyt konkreettisesti osallistua hyvinvointimme parantamiseen. Sähköalan järjestöjen ja Pelastakaa Lapset ry:n yhteistyön myötä Sähkön päivänä alkaa viikon mittainen hyväntekeväisyyskampanja. Kampanjan tuotot lahjoitetaan Eväitä elämälle -ohjelmalle, joka tukee syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista Suomessa. Tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiinsa on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi.

Sähköalan järjestöt lahjoittavat jokaisesta #Sähkönpäivä ja #hyvinvointiasähköllä -hashtageilla merkitystä kuvasta 3 euroa Pelastakaa Lapset ry:lle, aina 10 000 euroon saakka. Kuvan tulee esittää sähkön tuomaa hyvinvointia omassa arjessa – se voi olla esimerkiksi valaistu koti pimeässä tammikuun illassa. Kuvan voi julkaista Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa ja sen tulee olla asetuksiltaan julkinen ja jaettavissa. Kuvia voi ladata koko viikon 4 ajan. Kampanjan tulokset julkistetaan maanantaina 30.1.2017.